Най-често срещаните еротични сънища при мъжете и жените

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Според ново проучване, проведено от сайта за запознанства Ilicit Encounters, в което са участвали 1000 мъже и 1000 жени, жените най-често мечтаят да правят секс с близък човек – приятел. Но най-популярната мечта за мъжете е нещо съвсем различно – секс с бивша.

Разбира се, важно е да запомните, че не трябва да приемате вашите еротични мечти твърде сериозно, защото това не означава непременно, че искате те да се случат, пише trafficnews.bg.

Малко по-малко от три четвърти от анкетираните жени заявяват, че мечтаят да правят секс с приятел, докато 68% мислят за секс с колега.

62% от анкетираните жени заявяват, че мечтаят да правят секс с непознат, а само 58% заявяват, че в сънищата им е настоящия партньор.

Пето място зае eротичен сън, свързан с изневяра на партньора – малко над половината от жените (57 процента) споделят, че са сънували, че гаджето или съпругът им им изневеряват.

Еротичните сънища на мъжете обаче са напълно различни.

Мъжете най-често имат еротични сънища, свързани със секс с бивш партньор – 92 процента от мъжете са сънували това, в сравнение с 54 процента от жените.

Втората най-често срещана, но най-непопулярната мъжка мечта е, когато сексът, с който и да е човек върви в грешната посока – 76 процента от мъжете са сънували тази мечта.

На трето място е еротичния сън за оргии, която са заявили 72 процента от мъжете, но зае девето място в списъка на жените.

Проучването установи, че 68 процента от мъжете мислят за секс със знаменитост и 59 процента за секс на публични места.

Еротичните сънища също се оказаха доста популярни сред 93% от анкетираните, които казаха, че ги имат редовно. Повече от една четвърт от хората са казали, че сънуват еротични сънища на всеки няколко дни.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Доц. Буруджиева: Нинова ме съди, запорирани са ми сметките

Политологът доц. Татяна Буруджиева призна, че срещу нея се води гражданско дело от председателя на БСП Корнелия Нинова по повод нейно интервю. Това заяви самата тя в предаването „Денят на живо“ по Нова нюз. „Запорирани са ми сметките. Заради това дело не получавам заплата“, разкри Буруджиева. „Благодаря на приятелите, които […]