Младеж откри безпомощен човек с голяма сума пари и го отведе в районното

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Млад мъж от Варна помогна на безпомощен човек, носещ в себе си голяма сума пари. Димитър Лозанов не се поколебал нито за миг, когато видял 90-годишния Никола сам и премръзнал в местността "Ментеше" край морската столица по-рано днес. Той помогнал на мъжа да се стопли и го съпроводил до най-близкото районно управление.

Дядо Никола обикалял със 1550 лв. в себе си. Димитър го попитал накъде е тръгнал с толкова пари в себе си, но мъжът не успял да обясни. Затова го отвел в полицията, която успяла да се свърже със семейството му.

За да се открият по-лесно близките на 90-годишния мъж, Димитър публикувал информация за случилото се във фейсбук профила си. Малко по-късно разбрал от други потребители, че близките на Никола са го прибрали у дома.

Не е ясно накъде и защо е бил тръгнал възрастният Никола, но срещата му с Димитър определено му е донесла късмет. А новината за добрината, сторена от варненеца, обиколи социалните мрежи и стопли сърцата на мнозина в студеното време, пише Трафикнюз.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Около 30% от хотелите у нас няма да отворят това лято

Очаква се около 30% от хотелите да не отворят това лято, защото те работят на т.нар. индустриален принцип – работят с ниско тарифните авиокомпании, които са едни от най-пострадалите от пандемията. Това заяви Румен Драганов, председател на Конфедерацията на българския туристически бизнес, в предаването "Клуб Investor" с водещ Ивайло Лаков. […]