Татяна Дончева: ГЕРБ събра изключителен ресурс, щавейки бизнеса 15 години

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

ГЕРБ събра изключителен ресурс. Събра го, щавейки бизнеса в продължение на 15 години. Това е огромен финансов ресурс. Срещу него не може да се изправи някой, който с гуменки да се надбягва с допингиран състезател. Някои сме с гуменки, други са с леко по-добри обувки, но съотношението във финансовите възможности на ГЕРБ и останалите е драстично. Това заяви Татяна Дончева от "Движение 21" в предаването "Алтернативата" по TV1.

По думите ѝ поставянето на ключови лица на ключови позиции, които са говови да направят всичко, за да запазят мястото си, значително затруднява нещата.

Дончева обаче допълни: Който го е страх от мечки, да не ходи в гората.

Лидерът на движението загатна още, че "Отровното трио" и Мая Манолова може би ще се явят на предстоящите парламентарни избори с регистрацията на Мария Капон и нейната "Единна народна партия". Посочи още обаче, че разговорите продължават и няма нищо финализирано.

"Гражданското общество трябва да се опъне и да спре да усуква около въпроса има ли шанс. Без да се опита, не може да се спечели и тройка от тотото. По-малко трябва да се следят социологическите сондажи, защото е ясно, че всички са на практика вързани с ГЕРБ през финансирания, поръчки и прочее. Това в продължение на много избори е давало безотказен резултат. Хората си казват – за какво да гласувам за вас, като вие няма да влезете. Не се занимават с другото", коментира Дончева.

Лидерът на "Движение 21" допълни: Няма нужда да сработва робския чип. ГЕРБ са в ситуация, в която имат какво да губят и то не партийно. Те са в ситуация да губят персонално.

Напрежението между "Дондуков 1" и "Дондуков 2" Дончева разчете като нормално. Тя допълни още, че Радев ще трябва да направи усилия, за да получи подкрепа за втори мандат, тъй като от ДПС категорично заявиха, че няма да застанат зад него.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Двама министри от кабинета на Тръмп подадоха оставки

Министърката на транспорта на САЩ Илейн Чао стана първият член на кабинета на президента Доналд Тръмп, подал оставка заради безредиците, избухнали в сградата на Конгреса, предаде БТА. Чао, която е жена на лидера на мнозинството в Сената Мич Макконъл, заяви, че нахлуването на тълпа поддръжници на Тръмп в Капитолия я […]