Премахнаха близо 200 гаражни клетки в София

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Приключи премахването на 196 незаконни гаражни клетки на територията на девет столични района. Най-много от старите метални клетки са премахнати в район "Красна поляна" – 71, в "Младост" – 31 и "Овча купел" – 28, съобщиха от Столична община.

Останалите премахнати стари метални гаражни клетки са в районите "Надежда", "Красно село", "Слатина", "Подуяне" и "Люлин".

Премахването започна през януари след като направление "Архитектура и градоустройство" на Столичната община започна процедура, припомнят от общината. Дейностите се контролират от районните администрации.

Поетапно ще бъдат премахнати над 1300 гаражни клетки с влезли в сила и подлежащи на принудително изпълнение заповеди за премахване.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Д-р Симидчиев разясни действието на „Пфайзер“

Да се намали разпространението и усложненията при хора, които боледуват, са двата приоритета по време на пандемията. Това каза в интервю за „Фокус“ пулмологът д-р Александър Симидчиев. Той уточни, че максимален брой хора трябва максимално бързо да бъдат ваксинирани. Това обаче не може да стане изведнъж за всички и трябва […]