Гарелов: Путин героизира Навални – отдели му твърде голямо внимание

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

„Аз съм много изненадан от Путин, беше гъвкав, а сега отдели на Навални твърде голямо внимание. Не искаше да бъде толкова компрометиран, но вместо това го героизира. Всяка една следваща стъпка е в полза на Навални, като коз на Запада. Ще го предложат за Нобелова награда", заяви журналистът Иван Гарелов в студиото на "Неделята" на NOVA NEWS.

По думите му се е получила международна изолация на Русия, а хората на площадите не са мотивирани само от съдбата на Навални, изнервени са от икономическата ситуация, санкциите, технологичното развитие и така намират отдушник.

"Байдън не каза, че Русия е основният противник, остави врати. Пред което и да е българско правителство се явява проблем – като съдружник на НАТО трябва да отстояваме интересите си, но и личните интереси трябва да се защитят. Нямаме полза да бъдем враг на Русия", коментира Гарелов.

Той направи паралел със случая със Сергей Антонов, където по думите му ЦРУ „го е съшил с бели конци“. Аналогията е, че не ги интересува конкретния човек, а уязвяване на режима на Путин.

Според него Навални не е Солженицин, нито Сахаров, не стои интелектуално така високо. В убежденията си е националист и антисемит.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Област Ямбол отново е в червената зона

Ямболска област отново влезе в червената зона по COVID заболеваемост в страната, след като през последните 14 дни тя достигна 123 заболели на 100 000 население, съобщи директорът на РЗИ д-р Лиляна Генчева. През последната седмица новорегистрираните случаи са 87, в предходната седмица били 58. За изминалото денонощие новите случаи […]