Американец направи ревю на Волга от 80-те (ВИДЕО)

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Ако през 70-те години на миналия век, когато ГАЗ 24 е пуснат в производство, соц автомобилът е определян като върха на лукса, то в ревюто на американският влогър Doug DeMuro, нещата (според него) не стоят съвсем така. Един от най-луксозните автомобили по време на соца, изненадва доста американеца и показва странни за него, а най-вероятно и за повечето американци елементи.

Конкретната бройка която може да се види във видеото е от 1988 година и разбира се е внос от СССР. Колата е в близко до перфектно състояние, въпреки живота си от над 30 години, като това се дължи на факта, че тя почти не е използвана от първия си собственик, а след вноса и в Америка също се изкарва рядко и прекарва по-голямата част от живота си в гараж.

Както споменахме и в началото, DeMuro показва доста странни за него неща, част от които на нас ни се струват съвсем нормални. Във видеото той се изненадва от огледалата, аптечката, пространството в интериора и дори от километража, като ги сравнява с автомобили, които са се движели по пътищата в Америка през 80-те години. Повече от реакциите на DeMuro може да видите във видеото по-долу, краят на което съдържа и кратък тест-драйв на руската машина.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Най-кошмарната година на известен роден модел

За Мариан Кюрпанов изминалата година не е била сред най-успешните. Той е категоричен, че никога досега не е минавал през по-труден период в живота си. За щастие, чаровникът се опазил от COVID-19, но се потресъл от смъртта на много близки хора. Сред загиналите е и негов чичо. Той така и […]